Siivouspalvelu
   Zaza-Cat
        Oy

_______Etusivu_______

______Yritysinfo______

_______Palvelut_______

____Tarjouspyyntö____

_____Yhteystiedot_____

_______Palaute_______
ã Siivouspalvelu Zaza-Cat Oy
Siivouspalvelu Zaza-Cat Oy on vuonna 1995 perustettu täyden palvelun siivousliike. Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat siivouspalvelut Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kirkkonummen alueella.

Vuodesta 2006 lähtien yritys on ollut AAA-luokiteltuun kuuluva yritys.

Olemme erikoistuneet yritys- ja rakennussiivouksiin, sekä pihatyöt/ikkunapesut ja sopimus siivooja-apumiehet rakennuksille pääkaupunkiseudun yrityksille.
Yrityksellämme on yli kymmenen vuosien vankka kokemus rakennus- ja sopimus siivouksesta.
Meidät tunnetaan, koska noudatamme hyvin asiakkaittemme kanssa tehtyjä sopimuksia/aikatauluja sekä tarjoamme korkealuokkaisia siivousalan palveluja.

Henkilökuntamme on osaavaa ja asiantuntevaa, useat ovat työskennelleet yrityksessämme toimintamme alusta asti, sekä tuntevat erilaiset pintamateriaalit ja niihin soveltuvat siivousmenetelmät ja siivousaineet.

Pitkät asiakassuhteet kertovat onnistumisestamme. Pisimmät suhteet ovat säilyneet toimintamme
alusta asti eli jo yli kymmenen vuoden ajan.

Käytämme tehokkaita ja pintamateriaan sopivia siivouskoneita, -välineitä ja -aineita. Seuraamme jatkuvasti alan kehitystä ja työmenetelmiä.

Vahvuuksiamme ovat hyvä asiakaspalvelu sekä hyvä työnjälki. Hyvään palveluumme kuuluvat JOUSTAVUUS, LUOTETTAVUUS, KOKEMUS, TEHOKKUUS  JA TYYTYVÄINEN ASIAKAS.
Meidät tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina. Valvomme työnlaatua sekä aikataulujen pitävyyttä kussakin työkohteessamme.